Het is weer tijd voor de Volkswagen wintercheck

Volkswagen Groningen wintercheck

Veilig op weg met de Volkswagen wintercheck bij Autoservice Pruijs

De dagen worden weer korter en de temperatuur daalt. Dat betekent dat de wegen weer gladder worden en in de donkere dagen is goed licht en zicht extra belangrijk. Je wilt natuurlijk ook niet stil komen te staan langs de kant van bijvoorbeeld de ringweg in Groningen. Of op een verlaten weggetje. Met de Volkswagen Wintercheck controleren we jouw auto op 20 essentiële punten. We controleren onder andere de accu, airconditioning, banden, deuren, koelsysteem, motorolie, remschijven, ruitenwissers, verlichting en verwarming en de voorruit. En we vullen ook nog eens gratis de vloeistoffen bij. Zo kun je deze winter veilig blijven rijden in je Volkswagen. Ook als je auto een tijdje heeft stilgestaan.

De Volkswagen wintercheck kost slechts € 20. Extra leuk: je krijgt nu ook nog een gratis T1 Bulli tas. Wees er op tijd bij, want op=op. Plan dus snel je afspraak!

Volkswagen winterset Groningen

Lichtmetalen Volkswagen wintersets nu met €300 korting

Is de temperatuur lager dan 7°C? Dan wordt het tijd voor een Volkswagen winterset. Deze lichtmetalen velgen zijn speciaal voor jouw Volkswagen ontworpen. Ze passen dus perfect bij het design van jouw Volkswagen. Zo ga je niet alleen veilig maar ook stijlvol de weg op. Wil je de Volkswagen wintercheck combineren met het monteren van de winterset? Je kunt dit eenvoudig online in onze planner regelen. Dan ben je meteen in één keer helemaal klaar voor de winter.

Wil je meer weten? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag.

Volkswagen winterbanden

Samen met de Volkswagen wintercheck je zomerbanden laten wisselen voor de winterbanden? Ook dat regel je eenvoudig online.

Onder de 7 graden heb je met winterbanden maximale grip in winterse omstandigheden. Hierdoor wordt je veiligheid vergroot. De winterbanden hebben een speciale samenstelling en blijven bij koude temperaturen flexibel en elastisch, in tegenstelling tot zomerbanden. De band heeft zo meer grip op sneeuw, nat wegdek en beijzelde wegen. Door het speciale profiel met extra lamellen wordt water en sneeuw beter afgevoerd dan bij een zomerband. De band heeft daardoor meer grip en de remweg wordt aanzienlijk verkort.

De Volkswagen Wintercheck is geldig van 1 november 2020 t/m 28 februari 2021 bij Autoservice Pruijs in Groningen. Voor de T1 Bulli tas geldt: zolang de voorraad strekt.