Het is weer tijd om je winterbanden van je Volkswagen te wisselen

Het is weer oktober. De dagen worden korter. Ook wordt het weer kouder. Het is dus weer tijd voor de winterbanden. Want je wilt natuurlijk wel met een veilig gevoel de auto instappen. Daarom adviseren wij je om tussen oktober en maart met winterbanden te rijden. Zodat je een goede grip op de weg houdt. En je veilig op je bestemming aankomt. Onze Volkswagen monteurs helpen je graag met het wisselen van je zomerbanden voor winterbanden. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor nieuwe winterbanden voor je Volkswagen, of wat dacht je van een compleet nieuwe lichtmetalen winterset? Met tijdelijk ook een mooie aanbieding. En tenslotte kunnen we je banden ook voor je opslaan, zodat je er niet mee hoeft te slepen. En dat ruimt thuis ook lekker op. Zien we je snel?

oktober bandenwisselmaand volkswagen winterband
remweg winterbanden seat groningen

Wil je je Volkswagen winterbanden laten monteren? Onze Volkswagen monteur doet dat graag voor je.

Bandenwissel werkzaamheden Prijs *
Band vervangen per stuk € 25
Zomer/winterbandenwissel: Complete set zonder opslag € 39
Zomer/winterbandenwissel: Complete set met opslag € 89
Zomer/winterbandenwissel: 4 losse banden zonder opslag € 89
Zomer/winterbandenwissel: 4 losse banden met opslag € 139

Actie Volkswagen winteraccessoires

We hebben dit najaar ook weer een paar mooie Volkswagen acties voor je. Als je je winterbanden monteert, dan bewaar je je zomerbanden in de bandenhoes. Wel zo prettig! Of wat dacht je van een gloednieuwe Volkswagen lichtmetalen winterset?

Bandenhoezen

Zodat je eenvoudig de velgen met band beschermd bewaart. Bovendien voorzien van handige handgrepen en tekening voor de positie van de velg op de auto. Nu van € 34,95 voor € 19,95

Lichtmetalen wintersets

Helemaal compleet, want de winterset bestaat uit 4 lichtmetalen Volkswagen velgen inclusief Continental winterbanden
OP = OP