Service Adviseur

 

Wat ga je doen?
Als Service Adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat ze vriendelijk te woord en kijkt samen met de klant wat er aan de auto moet gebeuren en brengt eventuele problemen in kaart. Gedurende de reparaties/onderhoud aan het voertuig overleg en bespreek je met de klant wat de mogelijkheden zijn om het voertuig in optimale staat te brengen. Je neemt de telefoon aan, maakt werkorders voor je collega’s in de werkplaats, en offertes en facturen voor de klant. Bovendien ben je een leuke collega met oog voor de klant, onze samenwerkingspartners en je collega’s en je hebt een duidelijke en vriendelijke manier van communiceren.

Profiel Service Adviseur

Wie zoeken wij?

In de functie van Service Adviseur staan klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn bij jou hoog in het vaandel. Je bent een teamspeler, organisatorisch sterk, flexibel, stressbestendig en communicatief sterk. Tevens ben je bereid je kennis te vergroten door het volgen van relevante opleidingen bij Volkswagen en Seat.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Service Adviseur, werkplaatsreceptionist of in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met automotive
  • Een afgeronde relevante (technische) opleiding in de Automotive

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke baan als Service Adviseur binnen Autoservice Pruijs. Je werkt in een hecht team van 8 medewerkers. Wij besteden veel aandacht aan je opleiding. Je volgt hiervoor diverse trainingen en cursussen o.a. bij Pon Academy. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Autoservice Pruijs B.V. is officieel servicepartner voor Volkswagen en SEAT. Tevens zijn wij een vestiging van James Autoservice. Wij bestaan dit jaar 44 jaar, maar zijn een jong en dynamisch bedrijf en team, dat professionaliteit, service en klantgerichtheid op nummer 1 heeft staan. Onze klanten waarderen de kleinschaligheid, de gezelligheid en onze hoge servicegraad.

Contact

Interesse ?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief met CV naar Wim Pruijs via vacature@autopruijs.nl

Autoservice Pruijs BV
Osloweg 127
9723 BK Groningen

Tel. Algemeen: 050 – 544 50 90

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.