Hiker

Ben jij gek op auto’s en op zoek naar een flexibele en veelzijdige bijbaan waarbij je in de gaafste auto’s mag rijden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Oproepbasis

Als Hiker bij Autoservice Pruijs ga je auto’s halen en brengen bij bedrijven en klanten. Dat is meestal in de provincie Groningen/Drenthe maar kan ook verder weg zijn. Daarnaast kan het voorkomen maak je auto’s die ingeleverd worden bij de verhuurafdeling weer klaar voor verhuur aan nieuwe klanten. Je zorgt er dan voor dat de auto weer als nieuw is en gaat de auto o.a. controleren (op schade/naleving van de regels), door onze wasstraat halen, de binnenkant schoonmaken, tanken. Soms komt het voor dat je klanten uitleg moet geven over het bedienen van de auto. Kortom een veelzijdige baan.

Wij zoeken jou wanneer je:

  • minimaal 3 maanden in het bezit bent van een Rijbewijs B (bij  voorkeur heb je ervaring met het rijden van schakel/automaat auto’s)
  • vier tot vijf dagen per week (flexibel) beschikbaar bent
  • op een nette manier met klanten kan communiceren en vloeiend Nederlands spreekt
  • een echte aanpakker bent met oog voor detail
  • goed kunt samenwerken, maar ook prima zelfstandig oplossingsgericht kan werken

Wat we jou bieden:

We bieden je een oproepcontract waarbij de uren flexibel in overleg ingepland zullen worden. Naast een goede sfeer en fijne collega’s mag je rekenen op eventuele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de Century Autogroep voor de toekomst. Naast je salaris o.b.v. de gewerkte uren krijg je diverse personeelskortingen op verschillende producten en diensten (o.a. Gazelle fietsen, auto’s, onderdelen, APK en autobanden bij Century).

Interesse?

Interesse en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan maken we graag kennis met je! Graag ontvangen we je sollicitatie via sollicitatie@century.nl.
Heb je vooraf nog vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Geert Reiffers (Service Manager) per e-mail op g.reiffers@century.nl.