Diagnose Specialist


Diagnose stellen jouw passie?

Wat ga je doen?
Als Diagnose Technicus ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Als Diagnose Technicus verricht je de meer complexe reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto’s en bedrijfswagens van de merken Volkswagen en Seat. Ingewikkelde storingen kunnen door jou opgezocht en opgelost worden. Je werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als de importeur.

In deze afwisselende functie werk jij met de nieuwste technieken aan een uniek product.

Profiel Diagnose Specialist

Wie zoeken wij?

In de functie van Diagnose Technicus staan klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn bij jou hoog in het vaandel. Je bent een teamspeler, die specialist is binnen zijn eigen vakgebied en veel passie heeft voor de merken Volkswagen en Seat. Tevens ben je bereid je kennis te vergroten door het volgen van relevante opleidingen bij Volkswagen en Seat.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Diagnose Technicus
  • Kennis van de VAG producten
  • Een afgeronde opleiding tot Diagnose Technicus
  • Een APK diploma

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een verantwoordelijke baan als Diagnose Technicus binnen Autoservice Pruijs. Je werkt in een hecht team van 5 monteurs. Wij besteden veel aandacht aan je opleiding. Je volgt hiervoor diverse trainingen en cursussen o.a. bij Pon Academy, zowel in binnen- als buitenland. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Autoservice Pruijs B.V. is officieel servicepartner voor Volkswagen en SEAT. Tevens zijn wij een vestiging van James Autoservice. Wij bestaan dit jaar 43 jaar, maar zijn een jong en dynamisch bedrijf en team, dat professionaliteit, service en klantgerichtheid op nummer 1 heeft staan. Onze klanten waarderen de kleinschaligheid, de gezelligheid en onze hoge servicegraad.

Contact

Interesse ?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur je sollicitatie met CV naar Wim Pruijs via vacature@autopruijs.nl

Autoservice Pruijs BV
Osloweg 127
9723 BK Groningen

Tel. Algemeen: 050 – 544 50 90

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.