Stage Marketing & Social Media


Marketing & Social Media jouw passie?

Wat ga je doen?

Wij bieden je een uitdagende stage in een dynamische en jonge werkomgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om de Automotive branche goed te leren kennen. Je biedt ondersteuning bij het maken van marketingcampagnes, maakt content voor social/ online media, je beheert alle onlinekanalen en denkt mee over SEO. Tenslotte maak en denk je mee over acties en samenwerking et cetera.

 

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde student met een relevante HBO-opleiding op het gebied van Communicatie, Marketing of Ondernemerschap en Retail Management. Je hebt een goede kennis van en interesse in communicatie en social media. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Je kunt goed zelfstandig werken en je schrijft leuke teksten. Daarnaast ben je klantgericht, creatief, accuraat, en kunt goed plannen en organiseren. Kennis van Adobe Creative Suite is een pré, interesse in de Automotive branche essentieel.

Wie zijn wij?

Autoservice Pruijs B.V. is officieel servicepartner voor Volkswagen en SEAT. Daarnaast maken ook Fleetport Groningen en James Autoservice Groningen B.V. deel uit van onze autogroep. Wij bestaan dit jaar 42 jaar, maar zijn een jong en dynamisch bedrijf en team, dat professionaliteit, service en klantgerichtheid op nummer 1 heeft staan. Onze klanten waarderen de kleinschaligheid, de gezelligheid en onze hoge servicegraad.

Contact

Interesse ?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur je sollicitatie met CV naar Wim Pruijs via vacature@autopruijs.nl

Autoservice Pruijs BV
Osloweg 127
9723 BK Groningen

Tel. Algemeen: 050 – 544 50 90