Service en onderhoud voor je Volkswagen of SEAT

Als officieel Service Dealer van Volkswagen en SEAT kennen wij je Volkswagen en SEAT als geen ander. Onze monteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor je VW of SEAT. Bovendien kunnen ze in onze moderne werkplaats uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT en Volkswagen Diagnose Apparatuur en originele onderdelen. Daarmee zorgen we dat je auto volgens fabrieksrichtlijnen wordt onderhouden. Hierdoor heb je als Volkswagen-rijder tevens recht op de Volkswagen Mobiliteitsgarantie en als SEAT-rijder recht op de SEAT Mobiliteitsservice. En houd je bij onderhoud recht op fabrieksgarantie.

Onze werkplaats is geopend van maandag t/m zaterdag. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Service bij Autoservice Pruijs. Voor iedere Volkswagen of SEAT 

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf
  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen

Vakkundig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Je Volkswagen of SEAT regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen of SEAT onderdelen die vervangen worden, ontvang je 48 maanden garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

Haal en brengservice in tijden van Covid-19

Is je Volkswagen of SEAT toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je VW of SEAT thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug, zonder extra kosten.