Pech onderweg?

Elke nieuwe SEAT heeft bij aflevering standaard recht op de SEAT Mobiliteitsservice. Je behoudt het recht als je daarna onderhoud volgens voorschrift en de geadviseerde reparaties laat uitvoeren door een officiële SEAT dealer. De mobiliteitsservice geldt dan totdat de volgende inspectie- of onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. De onderhoudsinterval staat in het (digitaal) Serviceplan van je auto. Zo ben je altijd zeker van hulp bij pech.

Sta je met pech of heb je een aanrijding gehad? Bel dan de Mobiliteitsservice. Ook in het buitenland*.

Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT:

  • In Nederland: 0800-0242500;
  • In het buitenland: +31 70 3145375.
  • Vul bij een aanrijding het Schadeformulier in
  • Private leaseklant met pech? Kijk dan hier

Zorg dat jouw Mobiliteitsgarantie geldig blijft

Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Autoservice Pruijs dus! Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Bewaar je serviceboekje goed

Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatsten wij als SEAT service dealer een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houd je serviceboekje daarom altijd in de auto.

Is je recht op gratis Mobiliteitsgarantie verlopen?

Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij Autoservice Pruijs voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

Veelgestelde vragen

Heb je na het lezen nog een vraag over de Mobiliteitsgarantie, dan kun je de antwoorden op veelgestelde vragen vinden op de website van SEAT.Uiteraard kun je ons ook bellen op 050 – 544 50 90 of bij ons langskomen. Wij helpen je graag.