Het Coronavirus desinfecteren uit je Volkswagen of SEAT met de 24-uurs ozonbehandeling 

Gezondheid is nog nooit zo belangrijk geweest. Met alle informatie die op ons afkomt over COVID-19, aerosolen, virusdeeltjes en bacteriën begrijpen we dit bij Autoservice Pruijs als geen ander. Daarom is het verstandig om je Volkswagen of SEAT regelmatig te desinfecteren met een ozonbehandeling. Zeker als je niet alleen zelf in je auto zit, maar ook met je gezin. En daarnaast met vrienden of andere personen.

Nu tijdelijk voor slechts €120 

Vanaf nu boek je bij ons in Groningen een 24 uurs ozonbehandeling voor je Volkswagen of SEAT. En tijdelijk betaal je hiervoor slechts € 120 (i.p.v. € 149). Met de ozonbehandeling worden niet alleen alle geuren geneutraliseerd, maar worden ook bacteriën en virussen, zoals het Coronavirus (COVID-19) verwijderd. Wel zo’n veilig idee! Kijk snel in de kalender en plan zelf online je afspraak.

Wat is ozon?

Naast gewone zuurstof (O2), met twee zuurstofatomen per molecuul, bestaat er Ozon (ook wel Trizuurstof of O3 genoemd) dat uit drie zuurstofatomen bestaat. Ozon is instabiel en wil graag naar zijn natuurlijk vorm (O2) terugkeren. Dit gebeurt door oxidatie. Het oxideren kan met geuren, en micro-organismen zoals virussen, schimmels en bacteriën. In dit oxidatieproces laat het extra zuurstofatoom door ontlading los van het ozonmolecuul (O3) en blijft er uiteindelijk alleen puur en stabiel zuurstof (O2) over.

Ozon is een natuurlijke luchtzuiveraar. Ozon bevindt zich onder andere op grote hoogtes. Het is om die reden dat je hoog in de bergen zuivere lucht vindt. Vergelijk het effect van een ozonbehandeling met de speciale frisse zuivere lucht die je ruikt na een onweersbui. Door de elektrische lading in de lucht heeft er een soortgelijk effect plaatsgevonden.

Wat is een ozonbehandeling?

Met een ozonbehandeling worden oppervlakten en de lucht in een ruimte gedesinfecteerd. Wij plaatsen de ozongenerator in je afgesloten auto. Vervolgens duurt de ozonbehandeling 24 uur. Het ozon zal elk oppervlak van je auto, zelfs het kleinste hoekje, zuiveren zonder sporen na te laten. Het enige wat na een ozonbehandeling achterblijft in je auto is een neutrale geur en een gedesinfecteerd interieur.

Desinfecteren van Coronavirus (COVID-19) uit je auto.

Sommige virussen, zoals het coronavirus, verspreiden zich via de lucht. Van het coronavirus is inmiddels ook bekend dat het kan overleven op oppervlakten. Als ozon in contact komt met een virus zoals het coronavirus wordt het virus dermate aangetast dat het zich niet meer kan verspreiden. Je auto-interieur is na een ozonbehandeling coronavrij.

Bacteriën, schimmels en algen desinfecteren uit je auto. 

Als ozon in contact komt met de celwand van een bacterie, wordt de celwand door oxidatie geperforeerd. Hierdoor kan de bacterie niet meer overleven. Een ozonbehandeling helpt ook tegen schimmels, algen en gisten. Na een ozonbehandeling zijn al deze micro-organismen verwijderd.

Ozonbehandeling voor een frisse en neutrale geur.

De ozonbehandeling helpt niet alleen tegen virussen, bacteriën, schimmels en algen, maar ook tegen vieze geuren in je auto. Denk bijvoorbeeld aan hondengeuren, geuren van levensmiddelen of rooklucht. Wist je dat vieze geuren, en dan vooral rooklucht, de waarde van je auto doen dalen? Sigarettengeur kan de dagwaarde van je auto zo met een paar honderd euro laten dalen. Verder heeft een onaangename geur invloed op zowel jou als je passagiers. Na een ozonbehandeling ruikt je auto weer helemaal neutraal en rijd je weer met een smile op je gezicht rond.

Wat kost een ozonbehandeling voor je Volkswagen of SEAT?

Een ozonbehandeling kost bij ons slechts €149,- en duurt 24 uur. Je auto wordt in onze werkplaats op professionele wijze behandeld door onze monteurs. Tijdens de ozonbehandeling koppelen wij je auto 24 uur aan onze speciale ozongenerator. Hiermee worden alle geuren, maar ook alle virusdeeltjes en bacteriën verwijderd.

Tijdelijke aanbieding

Tot en met 31 december a.s. betaal je slechts € 120 (i.p.v. € 149) voor een ozonbehandeling.

Neem je een abonnement voor 3 keer (te gebruiken binnen 1 jaar), dan ben je helemaal voordelig uit. Je betaalt dan slechts € 300!

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na de ozonbehandeling?

Nadat de auto 24 uur aan de ozongenerator heeft gestaan, verwijderen wij het apparaat. De monteur rijdt de auto na deze behandeling naar buiten. Zowel de monteur als de auto zijn hierbij met speciale beschermingsmiddelen uitgerust. Buiten wordt je auto doorgelucht, en wordt een geurbehandeling uitgevoerd. Uit hygiëne overwegingen komen onze medewerkers hierna niet meer in de auto komen. Jij krijgt van ons de sleutel, en rijdt vervolgens in een heerlijke schone auto weer weg.

Waarom moet mijn auto 24 uur aan de ozongenerator staan?

Om een auto echt volledig te reinigen en alle virussen (en dus ook het Coronavirus) en bacteriën te doden, moet je een auto 24 uur aan de ozongenerator koppelen. Behandelingen die korter duren hebben daarom geen zin, en zullen niet alle schadelijke deeltjes verwijderen.