Over ons

Wim Pruijs – Eigenaar

“Na ruim 40 jaar vind ik het autovak nog steeds interessant. De techniek ontwikkelt zich continue, net als de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en elektrisch rijden. Het leukst vind ik nog steeds de persoonlijke contacten, een prettig gesprek en een stukje gezelligheid, uiteraard naast het bieden van het beste onderhoud. Ik vind het prettig als iedereen zich bij ons thuis voelt. In mijn vrije tijd sta ik graag op de golfbaan.”

Koen de Bruin – Service Adviseur

“Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt: zowel aan de telefoon als bij de receptie. Ik heb alle contacten met de leasemaatschappijen voor het onderhoud van je auto. Soms zie je mij ook bij het ophalen of terugbrengen van je auto. Ik ben natuurlijk gek op auto’s, maar vooral op mijn klassieke BMW. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of naar het café, waar ik ook een aantal jaar heb gewerkt.”

Renate Smit – Service Adviseur

“Auto’s zijn mijn passie. Ik heb Motortechniek gedaan aan het Noorderpoort in Groningen en nu zit ik de hele dag tussen de auto’s! Je zult mij vaak als eerste zien of horen: aan de telefoon of bij de receptie. Het contact met jou in combinatie met het autovak vind ik het leukste wat er is. Na het werk ontspan ik graag op de bank met een avondje Videoland.”

Anton Mulder – Chauffeur/ Junior Service Adviseur

“Ik haal jouw auto en breng die weer bij je thuis of op het werk. Verder zal je mij ook vaak aan de telefoon krijgen, en doe ik veel administratie. Super afwisselend, en in combinatie met de hele dag klantencontact vind ik mijn werk heel erg leuk. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal.”

Richard Vaatstra – Werkplaatschef/ Hoogvolttechnicus

“Inmiddels werk ik al bijna 30 jaar in het autovak, en blijf het boeiend vinden. Vooral de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s. Heel fijn dat wij hier ontzettend veel aan training en opleiding doen om bij te blijven. Als ik overdag uitgesleuteld ben, ga ik thuis verder met motoren.”

Rens Knol – Eerste Monteur

“Ik werk nu een paar jaar als Monteur, en vind het sleutelen en de techniek nog steeds hartstikke leuk. Ik zorg samen met de radio voor wat zang overdag om de goede sfeer die we als klein team hebben erin te houden. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn Golf3.”

Kevin Prins – Eerste Monteur

“Ik heb een paar jaar geleden de opleiding Motortechniek aan Noorderpoort afgerond en ben nu bijna klaar met mijn opleiding voor APK- keurmeester. Ik sta op en ga naar bed met auto’s. Onderhoud, reparaties, trekhaken monteren: ik vind het allemaal leuk.”

Brendan van der Veen – Monteur

“Ik ben bijna klaar met mijn opleiding Motortechniek. Ik werk 4 dagen en ga nog 1 dag naar school en voel me helemaal thuis in de werkplaats. In mijn vrije tijd rij ik graag op de motor.”

Allanda Martini – Administratief Medewerkster

“Ik ben er op dinsdag en donderdag, en dan zorg ik voor de administratie. Als het druk zit ik ook aan de telefoon of breng of haal je auto. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin, en speel ik in de fanfare.”