Renate Smit – Service Adviseur

“Auto’s zijn mijn passie. Ik heb Motortechniek gedaan aan het Noorderpoort in Groningen en nu zit ik de hele dag tussen de auto’s! Je zult mij vaak als eerste zien of horen: aan de telefoon of bij de receptie. Het contact met jou in combinatie met het autovak vind ik het leukste wat er is. Na het werk ontspan ik graag op de bank met een avondje Videoland.”

Geert Reiffers – Service manager

Roeland Goedkoop – Service adviseur

Cees Meinders – Service adviseur

Richard Vaatstra – Werkplaatschef/ Hoogvolttechnicus

“Inmiddels werk ik al bijna 30 jaar in het autovak, en blijf het boeiend vinden. Vooral de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s. Heel fijn dat wij hier ontzettend veel aan training en opleiding doen om bij te blijven. Als ik overdag uitgesleuteld ben, ga ik thuis verder met motoren.”

Brendan van der Veen – Monteur

“Ik ben bijna klaar met mijn opleiding Motortechniek. Ik werk 4 dagen en ga nog 1 dag naar school en voel me helemaal thuis in de werkplaats. In mijn vrije tijd rij ik graag op de motor.”

Rens Knol – Eerste Monteur

“Ik werk nu een paar jaar als Monteur, en vind het sleutelen en de techniek nog steeds hartstikke leuk. Ik zorg samen met de radio voor wat zang overdag om de goede sfeer die we als klein team hebben erin te houden. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn Golf3.”

Jordi Luttjeboer – Monteur

Allanda Martini – Administratief Medewerkster

“Ik ben er op dinsdag en donderdag, en dan zorg ik voor de administratie. Als het druk zit ik ook aan de telefoon of breng of haal je auto. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin, en speel ik in de fanfare.”