Eerste Autotechnicus

 

Wil je werken in een compact team? Wij zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s.

 

Wat ga je doen?

Werken in de techniek binnen een compact team is jouw passie. Met zorg en perfectie repareer en onderhoud je onze verschillende personenwagens. Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer 1 zet en samen met collega’s ‘hét Pruijs gevoel’ wil uitstralen. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan?

Profiel Eerste Autotechnicus

Wie zoeken wij?

In de functie van Eerste Autotechnicus staan klantgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn bij jou hoog in het vaandel. Je bent een teamspeler, die specialist is binnen zijn eigen vakgebied en veel passie heeft voor de merken Volkswagen en Seat. Tevens ben je bereid je kennis te vergroten door het volgen van relevante opleidingen bij Volkswagen en Seat.

Daarnaast beschik je over:

  • 1-2 jaar werkervaring als Automonteur / Autotechnicus
  • Een afgeronde BOL3 opleiding
  • Kennis van de VAG producten is een pré
  • APK diploma is een pré

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een verantwoordelijke baan als Autotechnicus binnen Autoservice Pruijs. Je werkt in een team van 5 monteurs. Wij besteden veel aandacht aan de opleiding van onze medewerkers. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Autoservice Pruijs B.V. is officieel servicepartner voor Volkswagen en SEAT. Tevens zijn wij een vestiging van James Autoservice. Wij bestaan dit jaar 43 jaar, maar zijn een jong en dynamisch bedrijf en team, dat professionaliteit, service en klantgerichtheid op nummer 1 heeft staan. Onze klanten waarderen de kleinschaligheid, de gezelligheid en onze hoge servicegraad.

Contact

Interesse ?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief met CV naar Wim Pruijs via vacature@autopruijs.nl

Autoservice Pruijs BV
Osloweg 127
9723 BK Groningen

Tel. Algemeen: 050 – 544 50 90

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.