Volkswagen Economy Service. Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen. 15% voordeel.

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel op onderhoud bij Autoservice Pruijs*. Een onderhoudsbeurt is in dit geval iedere twee jaar of bij iedere 30.000 kilometer nodig. Uw auto wordt tijdens deze onderhoudsbeurt volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde van uw Volkswagen.

De zekerheden van Volkswagen Service:

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.

  • Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.

  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.

  • Altijd gebruik van originele onderdelen.

  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar.

  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

  • Gekwalificeerde technici.

Economy Service in 60 seconden

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud aan je Volkswagen bij Autoservice Pruijs?

Als service dealer van Volkswagen zijn onze technici speciaal getraind waardoor ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met de Volkswagen Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Gratis Pechhulp?

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. Dit bespaart je al snel € 100 per jaar!

Gratis APK bij onderhoud?

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij ons en je Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. Normaal kost een een losse APK € 30 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Zijn nieuwe banden bij de Volkswagen dealer duurder?

Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je bij ons terecht! Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in onze werkplaats worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

4 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle door jou betaalde werkzaamheden die je bij ons laat uitvoeren ontvang je 4 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking bij ons kenbaar te maken zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.